Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut

Kuljetuspalvelumme toimivat usealla teollisuuden alalla. Palvelemme yhteistyökumppaneitamme sekä yksityisiä asiakkaita erilaisissa kuljetustarpeissa. Maanrakennus palveluja tuotamme yksityisille asiakkaille, taloyhtiöille sekä yrityksille. Projektimme vaihtelevat pienistä kaivuutöistä suuriin projekteihin. Toteutamme maanrakennustyöt projektin tarpeiden mukaisesti, joko tuntiperusteisella laskutuksella tai kokonaisurakkana.

HOPE Logistics palvelut

Raakapuukuljetukset ovat tärkeä osa toimintaamme ja tuotamme kuljetuspalvelua Keitele Forest:lle. Yksityisasiakkaille tarjoamme puunkuljetuskalustolla puidensiirtoa sekä nosturi palveluita.

Betonikuljetuskalusto tuottaa kuljetuspalvelua Luja Betonille.
Sorakasettiyhdistelmillä kulkevat erilaiset maa-ainekset. Kuljetamme asiakkaillemme CE-merkittyjä maa-aineksia sekä tarvittaessa kuljetamme ylijäämä maat pois.

CE-merkityt maa-ainestoimitukset:

 • Sorat, Hiekat
 • Täytemaat
 • Murskeet, Sepelit
 • Multa

Puoliperävaunu yhdistelmällä suoritamme erilaisia koneiden lavettisiirtoja.

Rakennustenpohjatyöt (Rakennustenpohjatyöt ovat kestävän rakentamisen edellytys. Rakennustenpohjatöissä on tärkeää tuntea maaperä ja sen vaatimat toimenpiteet. Riittävä kaivuusyvyys ja oikein koostetut maa-aineskerrokset takaavat suodatuskykyisen ja kantavan perustan yksilöllisten rakennustarpeiden mukaan. Toteutamme rakennustenpohjatöitä asiakkaiden rakennus hankkeiden tarpeen mukaisesti.

Salaoja / Sadevesijärjestelmät (Toimivat salaojat ovat terveen rakennuksen perusta. Salaojat estävät kosteuden nousun perustuksiin. Ne ovat kiinteä osa rakennusta ja niiden toimimattomuus huomataan usein ajan kuluessa. Toteutamme erilaisten kiinteistöjen salaojitus ja sadevesijärjestelmiä sekä uudisrakentamisessa että saneerauskohteissa.)

Tienparannukset (Sorateiden parannukset ovat aika ajoin tarpeen turvallisen ja ajettavan tien käytön takaamiseksi. Toteutamme eri pituisten sorateiden korjauksia tien kunnon tarpeiden mukaan: soritus, massanvaihdot ja ojitukset. Toimivat ojat ovat tärkeä osa teiden kunnossapitoa ja parantavat sorateiden käyttöikää.)

Muut kaivuutyöt (Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaiset eri laajuiset koneelliset kaivuutyöt.)

Viherrakentaminen (Kaunis ja toimiva piha lisää asumismukavuutta kaikissa asumismuodoissa. Toteutamme asiakkaan toiveiden sekä pihasuunnitelmien mukaisia pihan viher- ja kiveystöitä aina pohjatöistä valmiiseen uudistuneeseen pihaan.

 • Nurmialueiden rakentaminen:
  • piha-alue muotoilu, pohjatyöt ja multa
  • nurmenistutus, siirtonurmi
 • Kivi- ja asfalttialueiden pohjaukset
 • Kiveykset, laatoitukset, luonnonkivi rakentaminen

Asiakas saa meiltä luotettavaa, asiantuntevaa ja täsmällistä palvelua ympärivuorokauden.

Yhteistyökumppaneillemme haluamme olla luotettava ja ammattitaitoinen sopimuskumppani sekä rakentaa pitkäjänteistä yhteistyötä.